Førstekandidat

John John Bruseth

Første kandidat nr 2
John John Bruseth er førstekandidat for Akershus, og Buskerud, ved årets Stortingsvalg. Han har lang fartstid i politikken – samtidig som han har en livserfaring som går langt utenpå de aller fleste andre politikere her i landet. 
 
Han har i årevis drevet store frivillige prosjekter i Afrika for å bedre hverdagen til kvinner, barn og eldre – samt jobbet både som filmregissør og forfatter og musiker – hans nyeste album kommer i nå september. Han er filmefestivalsjef for SENIORFILM – Norges Internasjonale filmfestival for Seniorer, og han er programleder i den suksessrike serien Supersenior50+. 
 
JJ har et brennende ønske om å gjøre hverdagen enklere og bedre for Akershus og Buskerud sin seniorbefolkning – og de blir det jo bare flere og flere av. Så med din stemme og han  på Stortinget vil ting virkelig kunne begynne å gå i riktig retning. 
 
En kuriositet er at John John var med i oppstarten av Pensjonistpartiet for 36 år siden, da var ha 27 år, når han startet partiet i Møre og Romsdal var han 33. Så han er altså den i Pensjonistpartiet som har vært engasjert i partiet over lengst tidsspenn. 
 
Han er også Fylkesleder i Pensjonistpartiet i Viken, og sitter i i styret sentralt.